WORM Parallelle Universiteit (WPU) 2013-16

WORM Parallelle Universiteit (WPU) 2013-16, was een niet-geaccrediteerde, open participatie, experimentele communauty college voor avantgardistisch middelbaar en hoger onderwijs.

Bepaalt u Zelf
Door het verspreiden van niet-traditionele Do-It-Yourself (DIY) kennis, leren wij onze studenten–door middel van workshops, seminars, lezingen en BLOBs (blurry learning objectiles)–hun creatieve inventiviteit in te zetten alsoverlevings middel in deze onzekere wereld. De Parallelle Universiteit is een andere manier van leren met onderwerpen van nu. Het programma bepaalt u zelf. Wij doen een voorzet en verzorgen de infrastructuur.

Kenmerken van de parallelle universiteit
– Snel en goedkoop: praktisch gericht recreatief leren;
– Spelenderwijs specifieke kennis opdoen met aansprekende, moderne onderwerpen;
– Dynamisch proces: Iedereen kan leraar of leerling zijn;
– Loopbaanbestendig: parallel leren naast andere leervormen, van jong tot oud.

Huidige Aanbod

Zelf Sextoys maken
Leer spelenderwijs de beginselen van electrotechniek en computerprogrammeren. Sluit je adult toys aan op je twitter-account (of die van je vriend(in) of op de verkeersbewegingen van Shanghai.

Zelf 3D-smurfenpoppetjes printen voor kids
Ook zo genoeg van brilsmurf en grote smurf? Bedenk dan je eigen smurf, ontwerp hem in 3D en print hem uit met een 3D-printer en ‘smurf’ zo je eigen unieke smurf.

Workshop protestsong schrijven
Barre tijden staan voor de deur, maar we zijn het protesteren verleerd. Hoe motiveren we dmv. muziek en zang onze naasten om mee te doen met de strijd voor een betere verdeling van de welvaart of behoud van een baan.

Websitespoofs maken voor geeks
Het internet is Nu ook MD5-checksums cracked en depracated zijn en geen enkel security protocol op teh webz nog afdoende redundancy biedt wordt het rap tijd je knowledgebase te upgraden naar de meest recente ontwikkelingen omtrent foriginals, fake-sites en spoofs. Met ons dedicated Content Manipulation System “HOTGLUE” target je SECUweb en high-traffic sites in no-time en tunnel je iedereen om de tuin naar je eigen spoofsite **)

Notulen
*) De parallelle universiteit concurreert niet met andere opleidingen of scholen en geeft geen diploma’s. De kwaliteit van het onderwijs wordt louter bepaald door de interactie tussen de deelnemers en leiders.

**) Het geleerde kan in gebruik niet toegestaan zijn.

The Peter Bruyn Penning is named after the great Dutch music journalist Peter Bruyn.