News: 17-4-2019 Het Stimuleringsfonds steunt Regenerative Feedback 2019

The word is out! Het Stimuleringsfonds steunt Regenerative Feedback 2019! Het programma van dit driedaagse conference en festival (24, 25 en 26 mei) is rijkelijk gevuld met experimentele performances, debatten, lezingen, geluidskunst en nieuwe media kunstprojecten. Workshops en toegankelijke lezingen maken dit festival een collaboratieve onderzoeksmethode voor een duurzame sociale toekomst. WORM Open City verheugd zich dit uitzonderlijke festival in mei podium te mogen geven!

Met optredens en talks van: Colin Self, Jon Lindblom, Charissa Granger, Glice, Sharon Stewart, Jules Gimbrone, Inigo Wilkins, Céline Manz, Jakob Warmenbol, George Rahi, Janna Michael, Dreamcrusher, Sami Khatib, Marielle Pelissero, DeForrest Brown Jr, Melle Kromhout, Jessica Feldman, Sara O’Brien, Cecile Malaspina, Satinder Gill, Martina Raponi, Mattin, Miguel Prado, Sjoerd van Tuinen, Flora Yin-Wong, Chooc Ly, Nickel van Duijvenboden, Anna Stegmann, N-Prolenta, Alexandra Hedako Mason, Kareem Samuels, Adam Harper, Paul Rekret, Lendl Barcelos,  Andrew Cappetta, Brandon Covington Sam-Sumana.

Regenerative Feedback 2019 is zowel een muziekfestival als een ‘intellectuele’ bijeenkomst, en probeert bruggen te slaan tussen beiden, met daarin ruimte voor uitgebreide Q&A sessies en interactie met het publiek. De eerste editie van Regenerative Feedback vond plaats bij Issue Project Room, New York City, in 2018. De eerstvolgende editie vindt plaats in WORM, Rotterdam om vervolgens in 2020 in Mexico Stad neer te strijken. Oprichter Sonia de Jager en host WORM werken samen met een aantal partners zoals: Het Nieuwe Instituut, Erasmus Universiteit, Codarts, WdKA/Piet Zwart en Het Koninklijk Conservatorium.

Stimuleringsfonds: “De adviescommissie heeft waardering voor het inhoudelijk programma en de crossdisciplinaire opzet van het evenement. Ze verwacht dat er een interessante uitwisseling kan ontstaan tussen muziek, ontwerp, technologie en wetenschap. Ook de grote mate van interactie met het publiek acht de commissie van belang. Door de open opzet van de bijeenkomst verwacht ze dat deze interactie ook goed kan worden bereikt.”

Regenerative Feedback 2019 vindt plaats op 24, 25 en 26 mei. Voor de late vroege vogels onder ons; de allerlaatste Early Birds zijn nu in de voor verkoop! Spread the word, tot snel!

Het bezoek van Andrew Capetta wordt mede mogelijk gemaakt door Het Nieuwe Instituut met steun van het ministerie van Buitenlandse Zaken.