VACATURE: Assistent-bedrijfsleider

Assistent-bedrijfsleider (24h – 38h)

Over de organisatie:
WORM is een multidisciplinair podium met een focus op het onderbelichte. Jaarlijks zijn er zo’n 400 producties en 60.000 bezoekers. WORM zoek in de stad en er (ver) buiten de verbinding. WORM is onderdeel van de basis infrastructuur en organiseert o.a. concerten, clubnachten, talks en film- en theatervoorstellingen. Daarnaast biedt WORM haar faciliteiten aan, aan de wijk, het Rotterdamse onderwijs en vele gemeenschappen. Het café, de Wunderbar, met terras aan de Witte de With, is druk bezocht. De horeca van WORM is dienend aan het programma.

Over de functie:
Als Assistent-bedrijfsleider ben je meewerkend leidinggevende in het café of de floormanager tijdens producties en daarmee verantwoordelijk voor het verloop van producties. De Assistent-bedrijfsleider is onderdeel van het bedrijfsleidersteam welke bestaat uit het Hoofd horeca, een bedrijfsleider en 2 Assistent-bedrijfsleiders.

Jouw profiel:
Je bent proactief, verantwoordelijk en behulpzaam. Je kan jezelf goed uiten in zowel Nederlands als Engels. Je bent niet vies van hard werken of je handen vuil maken, je bent flexibel en oplossingsgericht en bent in staat om de rest van je leven te combineren met nachtelijke diensten.

Ervaring in de horeca en met leidinggeven is een must.

WORM biedt:
Een prettige informele werksfeer in een eerlijke omgeving waar naar inclusiviteit wordt gestreefd, salaris conform de CAO Nederlandse Poppodia en -Festivals schaal 5. Het contract is voor 1 jaar met met de intentie om daarna een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.

Solliciteren?
Stuur je Brief en CV voor 20 september 2023 naar bl@worm.org. Heb je nog vragen mail dan je vragen of telefoonnummer naar mark@worm.org