Khalil Ryahi Nieuwe Programma-manager WORM

Vanaf 1 augustus is Khalil Ryahi onze nieuwe programma-manager. Hij volgt Jan Hiddink op, die WORM eind juli gaat verlaten. Khalil blijft daarbij verantwoordelijk voor WORM’s nachtprogrammering. Richard Foster zal naast zijn werk als PR-coördinator in het WORM programmateam aan de slag gaan met de organisatie van live-shows en talks. Het kernteam bestaat naast Khalil en Richard uit Rae Parnell (o.a. The Pirate Bay) en Charlien Adriaenssens (o.a. expo en performance), en The Performance Bar met een netwerk van programmamakers.

Janpier Brands, WORM, 13 juli 2021.

From August 1st, Khalil Ryahi will be our new Program Manager. He succeeds Jan Hiddink, who will leave WORM at the end of July. Khalil remains responsible for WORM’s night programming. In addition to his work as PR Coordinator, Richard Foster joins the WORM Program Team and will organise the live music shows and talks. In addition to Khalil and Richard, the WORM team consists of Rae Parnell (The Pirate Bay) and Charlien Adriaenssens (Expo and Performance) and The Performance Bar. This core team works with a large network of external and internal program makers.

Janpier Brands, WORM, 13 July, 2021.

Khalil Ryahi
Richard Foster. Photo by Masha Kunina.