O. LAB: I WAS OLD BEFORE I WAS YOUNG

Op zoek naar troost en liefde voor je lijf
Festival - Wed 24 May 2023
WORM Rotterdam
Start → 17:00
End → 18:00

In I was old before I was young onderzoekt Rotterdams collectief Teddy Shouldn’t Smoke waarom we niet wat liever zijn voor ons lijf. Ouder worden we allemaal, en op een dag ga je met de gevolgen geconfronteerd worden. Zeker voor dansers en anderen die met hun lichaam werken is dat een moeilijk besef. Danser Marijke de Vos en muzikant Laura Nygren (Show Pony) nemen je mee in die realisatie, en zoeken een troostende, zorgzame manier om ermee om te gaan. Jong of oud, we hebben allemaal een lichaam, en we kunnen er best wat liever voor zijn.

Onderzoeksvraag: Hoe kunnen we omgaan met de kwetsbaarheid van onze eigen lichaam?

KAARTEN ZIJN HIER TE KOOP

Over O. Lab
Tijdens O. Lab krijg je een kijkje in de repetitieruimte van theatermakers, iets dat normaal is voorbehouden aan een select gezelschap… Kunstenaars delen met jouw hun onderzoeksvragen en jij kunt als bezoeker je waardevolle mening geven over de prototypes en works-in-progress die je ziet. O. Lab in WORM is één grote creative space en jij zit op de eerste rij van het maakproces!

“Bij O. Lab zit je als publiek dicht op het maakproces van de artiesten. Zo krijg je als bezoeker zo een eerste blik op een nog te ontwikkelen project en kruip je in het hoofd van de bedenkers.” – Guy Coolen, artistiek directeur O.