Ayu Lestari – WORM Head of Programming

Met jarenlange ervaring in de culturele sector als ondernemer, producer, composer, en projectleider, heeft Ayu veel zin in om als head of program aan de slag te gaan bij WORM. De behoefte om deel te zijn van een bijzonder team van pioniers op gebied van film, muziek, festivals,talks, art, club en meer, wordt nu vervuld.

“Ik kijk er naar uit samen met het team te werken aan een gedeelde visie en missie, om samen een unieke -en toffe programmering te kunnen neerzetten, met alles wat WORM te bieden heeft!”

English

We are delighted to welcome Ayu to the programming team!  Ayu has years of experience in the cultural sector as an entrepreneur, producer, composer and project leader. Ayu is looking forward to working as Head of Programming at WORM. The need to be part of a remarkable team making pioneering programmes in film, music, talks, art, clubbing, etc., is now being fulfilled. “I look forward to working with the team on a shared vision and mission, to be able to create a unique and cool programming together, with everything WORM has to offer!”