Johan Gijsen – interim bestuurder WORM

WORM kondigt met plezier Johan Gijsen aan als interim bestuurder.

Johan begint als interim op 1 november aanstaande, tot mei 2023.

Johan heeft een lange en succesvolle carrière als programmamaker voor Tivoli in Utrecht en is onder andere oprichter en jarenlange directeur van het internationale festival Le Guess Who?

Johan volgt Janpier Brands op, die zich voor de Hogeschool Rotterdam gaat inzetten bij de totstandkoming van de Cultuur&Campus in Rotterdam Zuid.

Tina Rahimy (Voorzitter Raad van Toezicht): “We verwelkomen Johan Gijsen als interim directeur. We hebben Johan leren kennen als een enthousiast en nieuwsgierig mens. Hij heeft een groot internationaal en nationaal netwerk maar hij heeft tevens oog voor het lokale belang van kunst en cultuur. Ik ben blij dat Johan WORM wil ondersteunen in deze fase van transitie en wens hem veel succes en inspiratie.”

Foto: Robert Oosterbroek

English

WORM is pleased to announce Johan Gijsen as Interim-Director.

Johan will take the role until the spring of 2023.

Johan has an established and very successful track record in the Creative Events sector, firstly as a programmer of Tivoli, Utrecht and more recently as co-founder and director of that city’s internationally renowned Le Guess Who? festival.

Johan Gijsen succeeds the outgoing director, Janpier Brands, who takes up a position at Hogeschool Rotterdam, where he will be one of the initiators for the Cultuur&Campus in Rotterdam Zuid.

Tina Rahimy (Chairman of the Supervisory Board): “We welcome Johan Gijsen as interim director. We got to know Johan as an enthusiastic person, curious about culture. He has a large international and national network, but he also has an eye for the local importance of art and I am happy that Johan wants to support WORM in this phase of transition and wish him much success and inspiration.”