Staatssecretaris van Cultuur en Media in WORM

Op vrijdag 18 maart was Gunay Uslu, staatssecretaris van Cultuur en Media, op bezoek in WORM. Het was een bliksembezoek, als onderdeel van een kennismaking met een aantal Rotterdamse kunst- en cultuurorganaties. Samen met Nathalie Hartjes (MAMA) hebben we Gunay Uslu de dynamiek van de W#tt# de W#th laten zien, een plek waar ze  alweer wat jaren niet was geweest. Er was een korte tour – waarin Gunay vanwege beroepsdeformatie uit haar Corendon-verleden uitgesproken interesse toonde in hoe in WORM vliegtuigstoelen en -ramen een tweede leven hadden gekregen – een goed gesprek over talentontwikkeling, en kennismakingen met verschillende leden van de WORM-familie. Moos droeg zijn Ode Aan Rotterdam voor. Een bezoekje dat we snel nog maar een keertje moeten doen.

EN
On Friday, March 18, Gunay Uslu, State Secretary for Culture and Media, visited WORM. We enjoyed her company as part of her introduction trip to several Rotterdam cultural organisations. Together with Nathalie Hartjes (MAMA) we showed Gunay Uslu the dynamics of the W#tt# the W#th quarter, a place she hadn’t been for several years. In our short tour, Gunay showed a strong interest in the way WORM has given aircraft seats and windows a second life, professional deformation from her Corendon past, she says. Later in the day, we had a good conversation about talent development and introductions to various members of the WORM family. Our friend Moos, recited his Ode Aan Rotterdam. Surely, a visit that we would love to host again sometime soon!

Images: Julia Gaat