Funding Partners: OCW

Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap

NL| Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) werkt aan een slim, vaardig en creatief Nederland. OCW wil dat iedereen goed onderwijs volgt en zich voorbereidt op zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Verder wil het ministerie dat iedereen cultuur kan beleven en dat leraren, kunstenaars en wetenschappers hun werk kunnen doen.

EN| The Ministry of Education, Culture and Science works to create a smart, skilled and creative environment in the Netherlands. Its mission is to ensure that everyone gets a good education and is prepared for responsibility and independence. The Ministry also wants people to enjoy the arts, and aims to create the right conditions for teachers, artists and researchers to do their work.

Website: https://www.government.nl/ministries/ministry-of-education-culture-and-science