Blog 6 O. Zijn Ze Nou Helemaal Bevlogen?

Guest: Anouk Beugels

In het kader van het nieuwe makerslaboratorium O. Lab (i.s.m. partner in crime WORM) ontmoeten we de makers Anouk Beugels en Lisse Knaapen (O. Lab: Lokroep). We praten met ons en elkaar over het hervormen van musical, het volgen van je eigen route en het belang van experiment. Naast een zelfgemaakte citroencake worden we ook getrakteerd op een live optreden van Lisse.

Bekijk de (video)podcast hieronder via YouTube of klik hier om te beluisteren via Spotify.

O. Lab is één grote creative space in WORM waar makers actuele onderwerpen oppakken en nieuw werkt ontstaat. Of mislukt, dat kan én mag ook in een lab. Want: niets is kant en klaar. Alles is een work in progress. Tijdens O. Lab delen makers hun ideeën en bevindingen als eerste met jou. Loop naar binnen en laat je verbeelding de vrije loop tijdens O. van 23 t/m 29 augustus 2021. Klik hier voor meer info & tickets.

Kunstenaars, componisten, makers, zangers. Het is een intrigerend soort. Wat bezielt deze mensen om deze tijden dit werk te blijven doen? In ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’ gaat Simone van Hulst met makers in gesprek, om geïnitieerd te raken in de wondere wereld van bezieling.

Interviews: Simone van Hulst
Technische leiding: Björn Plooster
Algemene ondersteuning: Lian Meijaard