Nieuwe datum voor O.

O. Festival for Opera. 23 t/m 29 augustus 2021

O. 2021 is verplaatst van mei naar augustus. Het internationale festival voor opera, muziek en theater vindt dit jaar plaats van maandag 23 t/m zondag 29 augustus a.s. op diverse locaties in Rotterdam: van theaterzaal tot club, en van stadspark en drijvende boerderij tot groene oases nét iets buiten het centrum. De editie in augustus wordt coronaproof opgezet en met vooralsnog een beperkte capaciteit.

Artistiek directeur Guy Coolen over de verplaatsing van het festival:

“Een festival zonder ‘live’ podiumkunsten, zonder ontmoetingen tussen publiek en makers, zonder de stad en haar verhalen… Dat is een festival zonder beleving. En dat is juist alles waar O. voor staat. Daarom geen online festival in mei, maar een feest in augustus met hopelijk zoveel mogelijk mensen.”

De eerste namen en samenwerkingen voor O. 2021 zijn aangekondigd via www.o-festival.nl

Op donderdag 22 april om 12.00 uur gaan passe-partouts voor het festival in de verkoop.

Het volledige programma wordt maandag 10 mei a.s. bekend gemaakt, dan start ook de verkoop van (dag)tickets.  Programma & tickets vanaf 10 mei via www.o-festival.nl.