News: 3-6-2020 Bezoek een film in WORM / Watch a film in WORM

WORM komt langzaam naar het leven. Vanaf 17 juni beginnen wij met ons filmprogramma.

Tickets en zaalopstelling

Let op: ivm de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus werken we noodgedwongen met een aangepaste zaalopstelling.

Dit heeft gevolgen voor de tickets die wij de bezoekers aan kunnen bieden. Er zijn in beperkte mate tickets beschikbaar voor enkele kopers van 1 kaart; voor Cineville pashouders en voor bezoekers die zij aan zij met z’n tweeën de filmvoorstelling kunnen en willen bijwonen. Dat laatste zijn de zogenaamde groepstickets.

Om aan zoveel mogelijk bezoekers de film te kunnen vertonen, geniet het de voorkeur van WORM wanneer bezoekers groepstickets aanschaffen. Wanneer een voorstelling is uitverkocht gaan wij indien mogelijk over tot extra vertoningen.

Dank voor jullie begrip.

English

Please note: due to the measures to combat the coronavirus we are forced to work with an altered floor plan. This has consequences for the tickets we can offer visitors.

There are limited tickets available: for those who want to buy 1 card only; for Cineville pass holders and for visitors who can and want to attend the film show side by side with a partner. Tickets for the latter group are called “group tickets”.

In order to be able to show the film to as many visitors as possible, it helps WORM a lot if visitors purchase “group tickets”. When a performance is sold out, we will add extra screenings if possible.

Thank you for your understanding.