News: 28-5-2020 WORM en COVID-19 (het Corona Virus)

Lieve WORM vrienden en familie,

Vanaf maandag 1 juni mogen horeca en culturele instellingen weer gasten ontvangen. Goed nieuws, eindelijk kunnen we elkaar weer away from keyboard tegenkomen in WORM, weer een lekker biertje drinken, een bord Wunderfries tjappen en een film, concert, workshop of talkshow bezoeken.

Vanaf 1 juni is het terras (vanaf 12 uur) en de #Wunderbar (vanaf 16 uur en op reservering) weer open en vanaf 14 juni beginnen we voorzichtig met het organiseren van programma in WORM. Dit zijn kleinschalige programma’s voor max 30 mensen.

Alle informatie hierover vind je op onze site in de agenda, via onze nieuwsbrief en de sociale kanalen.

Onze activiteiten in WORM die we tot 1 september hebben geprogrammeerd en waarvoor we meer dan 30 bezoekers verwachten worden verplaatsen naar een nieuwe datum. De mensen die een kaartje hebben gekocht worden over deze nieuwe datum geïnformeerd, tickets blijven geldig of kunnen worden geretourneerd.

Onze interactieve activiteiten on-line zijn via https://www.worm.org en https://www.live.worm.org/ ) en WORM WORLD (https://wormworld.hotglue.me/) mee te maken. Wanneer wat te zien is lees je in onze agenda.

We hopen je vanaf 1 juni weer te zien!
veel groeten
namens de WORM-familie
Janpier Brands, 28 mei 2020

REFUNDS

Kocht je een ticket?

Hou onze socials en onze site in de gaten voor mogelijk vervangende data.

Terugbetaling kan door info@worm.org te mailen met de volgende informatie: titel van het programma, naam koper, bankgegevens, screenshot van de aankoop.

English

WORM REOPENS

Dear WORM friends and family,

From Monday, June 1, cultural institutions, pubs, cafes and restaurants can receive guests again. So good news: we can finally meet again outside of the digital world, actually in WORM, and drink a nice beer, have a plate of Wunderfries and eventually visit a movie, concert, workshop or talk show.

From 1 June, the terrace is open (from midday) and the #Wunderbar will be open again (from 16:00 with reservation), and from 14 June we will again carefully start organizing the programme in WORM. These will be small programmes with a maximum of 30 visitors.

All information can be found on our site, in the agenda, via our newsletter and our social channels.

The activities that we programmed in WORM until September 1, and for which we expect more than 30 visitors, are being found new dates. People who have bought a ticket will be informed of this new date, tickets remain valid or can be returned.

Our interactive activities online can be experienced via https://www.worm.org and https://www.live.worm.org/) and WORM WORLD (https://wormworld.hotglue.me/).

On behalf of everyone in WORM,
Janpier Brands
General director WORM May 28, 2020

REFUNDS Did you buy a ticket for an event?

– Please watch our social channels and website for rescheduled dates.

– If you want a refund, email info@worm.org, and add: event title, number of tickets, name of buyer, bank account number, screenshot of the payment.