News: 27-3-2020: WORMworld – WORM’s Digital Events Portal

Firstly everyone at WORM wishes all those who have worked, partied, learned and loved in our Open City (whether visitors, fans, coworkers or creatives) the very BEST in these trying times. We think about you constantly. We can’t wait to see you back here.

WORM is slowly awakening in a new digital world. We are looking to find new ways to fight the creative fight, to carry “culture”‘s torch, however madly or badly. That’s why we have WORMworld now. Click on https://wormworld.hotglue.me/ and over the coming weeks, discover new online content made in these times, such as stories, interviews, mixtapes, archive materials, videos and culture packs; all for those in need of a WORM fix.

We even have live events.

FRIDAY 10 APRIL
Our dear friends The Performance Bar are performing digitally for all of us. They tell us things are “tickly” in digiland check their cute film! Click https://www.performancebar.org/ and find out what they’re doing tonight at 21:00!

TUESDAY 28 April
Manifest: at home edition #2 is a show & tell Animation event. The last edition was the first online broadcast and it was pretty fun, so let’s do it again! Manifest is an inspiring and informative way to learn about this multifaceted discipline. We start at 20:00 CET.

Counting down the days when we see you all again, WORM.

Dutch

Beste, lieve, fijne vrienden van WORM.

WORM brengt mensen samen. Dat is wat we doen, jaar-in-jaar-uit, dag-in-dag-uit. In onze Open City is het een komen en gaan van artiesten, publiek, medewerkers, vrijwilligers, netwerkers, passanten, figuranten, bemiddelaars en plannenmakers. We missen dat nu. We missen het lawaai, het gedoe, het gedonder, de extase, de spanning, de opluchting, de vervoering -we missen kortom alles wat WORM met dank aan jullie tot zo’n enerverende plek maakt, zeven dagen in de week, vaak van ‘s ochtends vroeg tot euh, ‘s ochtend vroeg opnieuw.

Wij hopen zo snel mogelijk weer samen met jullie het leven in de Open City te vieren, maar vooralsnog weten we allemaal dat deze tijd heel iets anders van ons vraagt. Van ons, en ook van jullie. Er ligt nu een deken over ons bestaan die er voorlopig niet af gaat en waarbij we elkaar nodig hebben, maar niet aan mogen raken.

Ook wij houden intussen onze ogen en oren open. Ook wij denken na over hoe we met onze Open City de vitale netwerken levend en levendig kunnen houden, opdat het vlammetje blijft branden. Daarom hebben we WORMworld bedacht. Ga naar https://wormworld.hotglue.me/
-daar namelijk, gaan we de komende tijd ons bestaan voortzetten. Met verhalen, interviews, mixtapes, archiefschatten, video’s, breedband en nichecultuur, alles overgoten met WORM saus.

We werken ook aan een aantal live events:

vrijdag 10 April
Digitale optredens namens The Performance Bar, met als vanouds actie vanaf 21.00 uur.

dinsdag 28 April
Manifest: Show and Tell: Home edtion#2, programma voor en door animatoren, presenteert een thuis editie.

We hopen jullie zo toch nog een beetje te zien. En kijken uit naar de dag waarop dat weer daadwerkelijk het geval mag zijn. We wensen iedereen alle goeds in deze zonovergoten maar toch donkere tijden.