News: 27-9-2016 Aukje Bolle – nieuwe penningmeesteres WORM

We hebben natuurlijk de Code Cultural Governance niet goed gevolgd door niet meteen na het overlijden van onze vorige penningmeester Erik de Boer een nieuwe penningmeester aan te stellen. Foei! Met twee andere (ex)zakelijk directeuren in ons bestuur en een ondernemert werd ondertussen goed op de centjes en de procedures gelet, maar het duurde even voordat we tot de conclusie kwamen dat we niet zo ver moesten zoeken om te vinden wie we nodig hadden.

Aukje Bolle, zakelijk directeur van Korzo in Den Haag zag tijdens haar drukke werk om Korzo in de BIS te houden toch nog tijd om haar handtekening op het Kamer van Koophandel formulier te zetten. Hoewel ze zich had voorgenomen geen andere bestuursfuncties meer op haar vork te nemen. Joehoe! We kennen Aukje vanwege haar werk bij de gemeente Rotterdam, van het voetbalveld en uit de stad en she is a perfect match.

Welkom Aukje!