BOEK: A VERY HARD COVER BOOK – DENNIS DE BEL

Met ketchupbommen, soep gemaakt van kookboeken en omgekeerde Hutspot.

Wij van WORM hebben een nieuw boek uitgebracht van onze favoriete filosofisch aangelegde kunstenaar getiteld A Very Hard Cover Book. Deze paperback-editie is voorzien van een hardcover (volg je het nog?) en geeft ons een inzicht in de wondere wereld van Dennis’ brein.

Dennis’ brede maatschappelijke oriëntatie spat van het 86 pagina’s tellende boek. Zo kunnen we onder meer genieten van een smaakvolle ketchupbom (omschreven als een ‘bloederige bedoeling’), een heerlijke omgekeerde en binnenstebuiten gedraaide Hutspot genaamd Gutspot, een luchtverfrisser die dienst doet als kaasrasp en onze persoonlijke favoriet: een speeltuin van beton. Die alleen is bedoeld voor volwassenen uiteraard.

Nog steeds niet overtuigd? Klik dan op photos en bekijk snel een aantal pagina’s en voordat je naar de WORM Underbelly Shop navigeert.