Rotterdam

Stem op het Kanon!

Om het nieuwe Het Kanon van Rotterdam viert de clichés van Rotterdam!
ROFFA ROFFA ROFFA

BOEM! Er kan alle enige tijd gestemd worden op het beste Rotterdamse Stadsinitiatief ooit! LET OP: Helaas alleen voor Rotterdammers 🙁

Stem op de website van het Stadsinitiatief. Het enige wat je nodig hebt is je DigiD of je BSN-nummer! Wat een wondere technologische wereld.

Stemmen kan hier!!!!!

Er is de afgelopen decennia veel in stenen geïnvesteerd in de stad, maar nog (veel te) weinig in de software van onze stad. Wij willen in Rotterdam een nieuw traditie starten, een stadsritueel zoals het wisselen van de wacht bij Buckingham Palace of de Zinneke Parade in Brussel.

Er moet meer gevierd worden en we mogen bijzondere Rotterdammers wel wat steviger in het zonnetje zetten. Dit doen we door een oeroud Rotterdams gezegde dat stelt “Na zes uur kèn je op de Coolsingel een kanon afschieten”, letterlijk te nemen. Doorgaans werd hiermee bedoeld dat er ‘s avonds geen hond meer op straat te vinden was in het centrum van Rotterdam.

Het Kanon van Rotterdam vertelt het tegenovergestelde verhaal, want het Rotterdam van nu beantwoordt eigenlijk niet meer aan dat cliché. Om het nieuwe Rotterdam te vieren en om te laten zien dat we niet bang zijn om met onze clichés af te rekenen presenteren wij: Het Kanon van Rotterdam.

WORMworld

Open City

OPEN CALL ALERT! Collectivity Project

Pirate Bay

WORM Open City Broadcasting

Open City

WORM Quarantine Colouring Book #2

Open City