Social

HOTGLUE

HOTGLUE is alsof je een papieren collage maakt... maar dan beter!
OpenSource / Ontwikkeld door Danja Vasiliev en Gottfried Haider

Visuele online tool

HOTGLUE is een visuele online tool waarmee je gemakkelijk en direct websites in je browser kunt bouwen. Het is ideaal voor iedereen die snel een webpagina wil maken. Kinderen en geeks, huisvrouwen en ondernemers, ontwerpers en timmerlui genieten allemaal van het gemak van het werken met HOTGLUE en de spannende resultaten.

HOTGLUE geeft je de vrijheid die je altijd hebt willen hebben in web design. De enige beperking is je fantasie! ‘Drag & drop’ plaatjes, teksten en video’s in je browser en ze staan online. Je kan andere websites insluiten, online video’s of scripts. Het bouwen van websites was nog nooit zo snel en gemakkelijk!

 

Geniet van de eenvoud en de snelle leercurve – werken met HOTGLUE is alsof je een papieren collage maakt… maar dan beter! Er zijn geen templates, geen defaults en geen kant-en-klare oplossingen, elke nieuwe HOTGLUE pagina is een slechts een leeg, wit doek – het is er voor jouw ideeën!

Gratis voor Iedereen

HOTGLUE software is gratis en Open Source – installeer het gratis op je eigen webruimte binnen 5 minuten! Iedereen kan met HOTGLUE experimenteren en mogelijkheden ontdekken – onze uitgebreide video instructies en developers forum zijn daar om je te helpen.

Onder de motorkap

HOTGLUE is volledig gebouwd met PHP en JavaScript (jQuery). Webpagina’s die in HOTGLUE worden gemaakt voldoen aan de laatste HTML5 en CSS2 standaarden. Aan de serverkant zijn de enige vereisten Apache2 en PHP5, geen database nodig.

Probeer het nu! Ga naar www.hotglue.me en registreer een account of download de laatste versie van van www.hotglue.org en upload het naar je eigen webruimte. De ontwikkeling van HOTGLUE wordt ondersteund door de Mondriaan foundation, het Ministerie van Cultuur en de gemeente Rotterdam.

HOTGLUE is ontwikkeld door Danja Vasiliev en Gottfried Haider.

 

WunderPlatz x SKILLS: Interview with Henrietta Müller and Charlien Adriaenssens

Open City

RE MI

Festivals

Suicidemachine.org

Products

Henrietta Müller – Letter to My Parents

Open City