Stager

We werden gek in WORM van rond slingerende technical riders, dubbele boekingen, personeelsleden die elkaars diensten overschreven in een Google doc. En ondertussen betaalde ons publiek zich blauw aan servicekosten bij een ticketing provider. Niet echt handig.

Met bevriende podia, producenten en festivals heeft WORM vervolgens het ideale systeem ontwikkeld waarmee event organizers met hun hele team samen kunnen werken aan het neerzetten van vette events en ook nog heel veel tickets kunnen verkopen!

Inmiddels is Stager de partner in crime van een honderdtal podia en festivals in Nederland en Duitsland, zoals Oranjebitter, Todays Art, PIP, Roest, W2, De School, Wereldhavendagen, Theater Walhalla, Neushoorn, RADION Amsterdam, Podium Mozaïek, BIRD, e.v.a.

Stager gaat de ticketing markt flink opschudden, want ticketers vragen woekerprijzen en dat gaat ten koste van de organisatoren en artiesten. En we zorgen ervoor dat organisatoren zo weinig mogelijk rompslomp hebben bij de voorbereidingen en de uitvoering en zich kunnen focussen op waartoe zij op aarde zijn: toffe events bedenken en neerzetten en veel tickets verkopen.

Wil je een event organiseren en tickets verkopen, of uren tijd per week winnen met het produceren van events via Stager, neem dan contact op via 010-8208722 of info@stager.nl.

Volg ons via Twitter (https://twitter.com/stagersoftware) en Facebook (https://www.facebook.com/stagersoftware).