JOB – WORM zoekt All-round Technici

Tue 6 Feb '18

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste technici die kennis hebben van licht, geluid en/of video. Onze voorkeur gaat uit naar technici die met alle disciplines uit de voeten kunnen, maar als je minimaal een van de drie beheerst ben je ook welkom om te reageren.

Wat wij bieden is een uitdagende baan bij een multidisciplinair cultuurpodium met veel mogelijkheden om te leren en praktijkervaring op te doen.

Wat wij zoeken is iemand die flexibel inzetbaar is, probleemoplossend kan denken en niet bang is om de mouwen op te stropen.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel pas jij goed binnen ons team. Aangezien je af en toe ook in de nachtelijke uren aan het werk bent is het wel echt een flinke pre als je in Rotterdam en omstreken woont. Door de hoge mate van diversiteit en omvang van onze programma’s bieden wij een contract op oproepbasis met een salaris van EUR 15,- (bruto) p/u.

Wil je reageren of heb je vragen met betrekking tot de vacature? Check dan de website www.worm.org. Of neem dan contact op met chris@worm.org.