Verhuur

Want to hire WORM for an event?
Venue Specifications

WORM is een ideale plek voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, plenaire presentaties, screenings, expertmeetings, filmvertoningen, productpresentaties, voorstellingen, bedrijfsborrels, trainingen, workshops en talkshows. Midden in het centrum van Rotterdam bevindt zich onze exquise, multifunctionele, sfeervolle en volledig geoutilleerde locatie.

Ons pand is in 2011 opgeleverd en is ontworpen door SuperUse Studios in samenwerking met Atelier van Lieshout. Daarbij is voornamelijk gebruik gemaakt van hergebruikt materiaal. Ook de energiehuishouding en het assortiment van WORM zijn groen, bio, sustainable. En we verzorgen heerlijke en gezonde catering.

WORM beschikt over de volgende ruimtes:

  • Foyer met ruime zitgelegenheid (tot 175 personen)
  • Filmzaal, geschikt voor presentaties, lezingen, screenings (tot 80 personen)
  • Grote zaal voor feesten, workshops, trainingen (tot 375 personen)
  • Theaterzaal
  • Performance space

Interesse in het organiseren van je evenement bij WORM? Neem contact op met Mark Molenaar (mark@worm.org) of (verhuur@worm.org / 010-4767832) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Venue Specs

WORM heeft een goed geoutilleerde zaal met een opstelling voor filmvertoningen en presentaties, concerten en dansvonden. Beamers, geluidsinstallatie, LED lichtinstallatie, diverse barren zijn aanwezig. Voor meer informatie verwijzen we naar onze Technische Specs. Daarnaast beschikken we over een ruime bar in het souterrain.

De plattegronden van de verschillende etages kunt u hier downloaden:
Begane grond
Beletage met tribune
Beletage zonder tribune

Mochten er vragen zijn over de technische mogelijkheden om events te organiseren in WORM, neem contact op met Wilko de Pundert, wilko [at] worm.org.

Contact

Building

Cineville

Kunstblock