Linda Boer- interim bestuurder WORM

Vanaf 27 maart 2023 is Linda Boer gestart als nieuwe interim bestuurder bij WORM. Zij heeft meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring binnen media en cultuur, zowel in Nederland als in het buitenland. Het innovatieve karakter van WORM spreekt haar zeer aan en Linda kijkt er naar uit om naast haar werk bij Social Impact Fonds Rotterdam ook op cultureel vlak een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de stad.

As of the 27th of March 2023, Linda Boer joins WORM as new interim director. She brings more than 20 years managerial experience in media and culture, in both the Netherlands and abroad. She is also involved with Social Impact Fonds Rotterdam and is looking forward to making a positive contribution to the local cultural scene during her time at the innovative cultural hub that is WORM.