Jarmil Soe agnie – zakelijk leider

Hallo,

Ik ben Jarmil Soe agnie, nieuw zakelijk leider bij WORM.

Via Chantelle Rodgers ben ik in contact gekomen met Janpier Brands, waarvoor ik haar zeer dankbaar ben. Met Janpier heb ik fijne gesprekken gehad over WORM die tot deze samenwerking heeft geleid.

In mijn eigen tijd houd ik mij op dit moment veel bezig met dekolonisatie van de manier van denken en doen, met gender als sociale constructie en op individueel niveau, en met duurzaamheid. Ik vind het super interessant om mij te verdiepen in de diversiteit van verschillende Zwarte gemeenschappen en culturen over de wereld.

In een organisatie houd ik me graag bezig met kijken naar hoe je mensen zo goed mogelijk in hun kracht zet en hoe er zo efficiënt mogelijk gebruik kan worden gemaakt van middelen. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar verbeteringen en kansen.

Ik zou het fijn vinden als ik bij WORM mensen ontmoet en ervaringen op doe die mij nieuwe inzichten geven, die mij als zakelijk leider en als mens verder helpen.

Ik kijk ernaar uit van waarde te kunnen zijn voor WORM en iedereen die daar onderdeel van uit maakt.

Tot snel!

Jarmil